HΠΑ: Παραδέχθηκε την ενοχή του ο έμπορος ναρκωτικών που προκάλεσε τον θάνατο του Μάικλ Κ. Γουίλιαμς

HΠΑ: Παραδέχθηκε την ενοχή του ο έμπορος ναρκωτικών που προκάλεσε τον θάνατο του Μάικλ Κ. Γουίλιαμς

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσωπικές του μάχες με τα ναρκωτικά όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τα γυρίσματα του «The Wire» σειρά που τον καθιέρωσε.

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας έμπορος ναρκωτικών από το Μπρούκλιν παραδέχθηκε ότι προμήθευσε τον ηθοποιό του «The Wire» Μάικλ Κ. Γουίλιαμς με ηρωίνη εμπλουτισμένη με φαιντανύλη, προκαλώντας το θάνατό του.

Ο υποψήφιος για Emmy, γνωστός ως «Omar Little» στη δραματική σειρά HBO «The Wire», είχε βρεθεί νεκρός στις 6 Σεπτεμβρίου του 2021 στο σπίτι του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Οι αρχές δήλωσαν ότι ο Γουίλιαμς πέθανε λίγες ώρες αφότου αγόρασε την ηρωίνη από τον έμπορο σε ένα πεζοδρόμιο σε μια συναλλαγή που καταγράφηκε από μια κάμερα ασφαλείας.

Ο εισαγγελέας Ντέμιαν Γουίλιαμς, ο οποίος δεν έχει συγγένεια με τον ηθοποιό, ανέφερε σε δήλωσή του ότι η πώληση έγινε «μέρα μεσημέρι στη Νέα Υόρκη, τροφοδοτώντας τον εθισμό και προκαλώντας τραγωδία».

Ο Γουίλιαμς, πέρα από τον ρόλο του Omar Little, ήταν γνωστός και για την ερμηνεία του ως Chalky White στο «Boardwalk Empire». Μεταξύ των πιο πρόσφατων ρόλων του ήταν ως ο Montrose Freeman στο Lovecraft Country του HBO, για το οποίο έλαβε υποψηφιότητα για Emmy 2021 ως εξαιρετικός ηθοποιός σε δευτερεύοντα ρόλο σε δραματική σειρά.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσωπικές του μάχες με τα ναρκωτικά όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τα γυρίσματα του «The Wire», λέγοντας ότι η συμμετοχή του στο ρόλο του Little, που ληστεύει εμπόρους ναρκωτικών, τον επηρέασε στην πραγματική ζωή.

Πηγή: Associated Press

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT