Ο Τραμπ στον… Μυστικό Δείπνο: Το ξεκαρδιστικό σκετς από το Saturday Night Live

Ο Τραμπ στον… Μυστικό Δείπνο: Το ξεκαρδιστικό σκετς από το Saturday Night Live

Ο τέως πρόεδρος, τον οποίο υποδύεται ο Τζέιμς Όστιν Τζόνσον , συνέκρινε την πρόσφατη παραπομπή του με τον διωγμό του Ιησού.

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «στόχαστρο» της αμερικανικής σατιρικής εκπομπής Saturday Night Live (SNL) μπήκε και πάλι ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Αν και στην αρχή παρουσιάζεται η εικόνα από το Μυστικό Δείπνο, τη θέση του Ιησού και των μαθητών του στη συνέχεια παίρνει ο Ντόναλντ Τραμπ -τον οποίο υποδύεται ο Τζέιμς Όστιν Τζόνσον– ο οποίος συγκρίνει την πρόσφατη παραπομπή του για 34 κακουργηματικές κατηγορίες με τη… θυματοποίηση του Ιησού.

«Αλίμονο, ένας από εσάς θα με προδώσει», είπε ο Ιησούς, -τον οποίο υποδύεται ο Μίκι Ντέι– στους μαθητές του, προσθέτοντας: «Αν και δεν έχω διαπράξει κανένα έγκλημα, θα συλληφθώ, θα δικαστώ και θα κριθώ ένοχος».

«Σας θυμίζει κάτι;» είπε ο Τζόνσον ως Τραμπ. «Ένας διάσημος, υπέροχος άνθρωπος, που συλλαμβάνεται χωρίς κανένα λόγο. Αν δεν το έχετε καταλάβει, φίλοι μου, συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Ιησού, πάλι. Και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή καθώς γιορτάζουμε το Πάσχα». Ο Τζόνσον συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, διώκομαι για κάτι που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί, χειρότερο και από τον Ιησού».

«Ωστόσο ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς την τρίτη ημέρα. Εγώ θα το έκανα πιο γρήγορα. Πιθανώς σε δύο ημέρες. Νομίζω ότι θα μπορούσε και ο Ιησούς να το είχε κάνει πολύ πιο γρήγορα. Ήταν επιχειρηματική διάνοια. Το νερό το έκανε κρασί – καθαρό κέρδος. Και έκανε μεγάλα ράλι, όπως και εγώ».

Προς το τέλος του σατιρικού σκετς μάλιστα ο Τζόνσον -δηλαδή ο Τραμπ- έκανε ακόμη μια σύγκριση: «Ακριβώς όπως ο Ιησούς, το μόνο που έκανα ήταν να είμαι φιλικός με μια εργαζόμενη της βιομηχανίας του σεξ και τώρα θέλουν να με βάλουν στη φυλακή», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT