Το ρετιρέ του Κένταλ Ρόι στο Succession πωλείται 29 εκατ. δολάρια

Το ρετιρέ του Κένταλ Ρόι στο Succession πωλείται 29 εκατ. δολάρια

Τα περισσότερα διαμερίσματα του κτηρίου των 50 ορόφων πουλήθηκαν πολύ πάνω από 1 εκατ. δολ. έκαστο -  με το φθηνότερο ένα στούντιο λίγο άνω των 55 τ.μ.

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To πολυτελές ρετιρέ στο Απερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν που χρησιμοποιούσε ως «ησυχαστήριο» ο Κένταλ Ρόι στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του HBO Succession βγαίνει στο «σφυρί» – κι η τιμή του δε θα μπορούσε παρά να αρμόζει στη δυναστεία Ρόι.

Το τριών ορόφων οίκημα στο νούμερο 180 της East 88th Street που φιγουράριζε στην τελευταία σεζόν της σειράς, έχει εμβαδόν άνω των 510 τ.μ. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, εσωτερικό ανελκυστήρα και μια τεράστια σπειροειδή σκάλα, και φυσικά πανοραμική ανεμπόδιστη θέα στο Σέντραλ Παρκ.

Το τριώροφο διαμέρισμα συνοδεύεται από 325 τ.μ εξωτερικού χώρου – υπερπολλαπλάσιου δηλαδή σε σχέση με τα μέσα διαμερίσματα του Μανχάταν που δεν ξεπερνούν σε έκταση τα 70 τ.μ. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χώρου αποτελεί η βεράντα στον τελευταίο όροφο του ρετιρέ, με θέα στο «μεγάλο Μήλο».

Το κτήριο των συνολικά πενήντα ορόφων που διαθέτει γήπεδο μπάσκετ, παιδότοπο και κέιτεριγκ, ολοκληρώθηκε το 2021 και είναι ένα από τα υψηλότερα του Απερ Ιστ Σάιντ. Τα περισσότερα διαμερίσματα του κτηρίου πουλήθηκαν πολύ πάνω από 1 εκατ. δολ. έκαστο –  με το φθηνότερο ένα στούντιο λίγο άνω των 55 τ.μ.

Για αυτά -και πολλά περισσότερα- το διαμέρισμα πωλείται στην τιμή των 29 εκατ. δολαρίων, μειωμένη μάλιστα κατά τέσσερα εκατομμύρια από πέρυσι.

Για τους ενδιαφερόμενους με οκταψήφιους τραπεζικούς λογαριασμούς, πωλείται και το διαμέρισμα του «αδερφού» του Κένταλ, Ρόμαν Ρόι -που υποδύεται ο Κίραν Κάλκιν- έναντι 38 εκατομμυρίων.

Πηγή: Guardian 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT