Ο Μάθιου Πέρι διαγράφει το αρνητικό σχόλιο για τον Κιάνου Ριβς από το βιβλίο του

Ο Μάθιου Πέρι διαγράφει το αρνητικό σχόλιο για τον Κιάνου Ριβς από το βιβλίο του

Στο βιβλίο του «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο Φριχτό Πράγμα», ο πρωταγωνιστής των Friends αναρωτιέται δύο φορές γιατί ο Ριβς «βρίσκεται ακόμα ανάμεσά μας»

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δημοφιλής ηθοποιός της σειράς «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, δεσμεύθηκε να αφαιρέσει από την επόμενη έκδοση της αυτοβιογραφίας του μία «κακεντρεχή» αναφορά του στον Κιάνου Ριβς. 

Στο βιβλίο του «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο Φριχτό Πράγμα», ο πρωταγωνιστής των Friends αναρωτιέται δύο φορές γιατί ο Ριβς «βρίσκεται ακόμα ανάμεσά μας» την ώρα που «ταλαντούχοι» ηθοποιοί όπως ο Ρίβερ Φίνιξ έχουν πεθάνει. 

«Ήταν ανόητο αυτό που είπα. Ήταν κακό που το έκανα», παραδέχθηκε ο Πέρι, μιλώντας στο Φεστιβάλ βιβλίων του Λος Άντζελες. «Ανέφερα το όνομά του επειδή μένω στον ίδιο δρόμο. Του έχω ζητήσει δημοσίως συγγνώμη» πρόσθεσε. «Όλες οι μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου δεν έχουν το όνομά του».

Είπε ότι δεν έχει επανορθώσει προσωπικά. «Αν συναντήσω τον τύπο θα ζητήσω συγγνώμη.Ηταν απλά ηλίθιο», πρόσθεσε.

Τα απομνημονεύματα του Πέρι, που δημοσιεύτηκαν πέρυσι, αποτυπώνουν τη μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που έδινε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Στο βιβλίο, περιγράφει τον Φίνιξ, συμπρωταγωνιστή του στην ταινία του 1988 «Μια νύχτα στη ζωή του Jimmy Reardon», ως μια ιδιοφυΐα που ήταν «πολύ μπροστά» από την εποχή.

«Ο Ρίβερ ήταν ένας όμορφος άνθρωπος, μέσα και έξω – πολύ όμορφος για αυτόν τον κόσμο, όπως αποδείχθηκε. Φαίνεται ότι πάντα οι πραγματικά ταλαντούχοι τύποι χάνονται (…) Γιατί οι αυθεντικοί στοχαστές όπως ο Ρίβερ Φίνιξ και ο Χιθ Λέτζερ πεθαίνουν, αλλά ο Κιάνου Ριβς εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας;», έγραφε ο Πέρι.

Ο Φίνιξ πέθανε το 1993, σε ηλικία 23 ετών, μετά από υπερβολική δόση κοκαΐνης και ηρωίνης. Ο Χιλ Λέτζερ πέθανε από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων το 2008.

«Ζητώ συγγνώμη. Έπρεπε να είχα χρησιμοποιήσει το όνομά μου αντί για αυτό», είχε δηλώσει στο περιοδικό People τον Οκτώβριο. 

Πηγή: BBC

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT