Επίθεση κατά του Πριλέπιν: Ο ύποπτος έδρασε με εντολή της Ουκρανίας, δηλώνουν Ρώσοι ερευνητές

Επίθεση κατά του Πριλέπιν: Ο ύποπτος έδρασε με εντολή της Ουκρανίας, δηλώνουν Ρώσοι ερευνητές

«Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο ύποπτος δήλωσε ότι έδρασε σύμφωνα με τις οδηγίες των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών», σημειώνουν Ρώσοι ερευνητές

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Ρώσοι ερευνητές δήλωσαν σήμερα ότι ο ύποπτος που συνελήφθη μετά την έκρηξη κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο Ρώσος εθνικιστής συγγραφέας Ζαχάρ Πριλέπιν και σκοτώθηκε ο οδηγός του «έδρασε σύμφωνα με τις οδηγίες» Ουκρανών πρακτόρων.

Επίθεση κατά του Πριλέπιν: Ο ύποπτος έδρασε με εντολή της Ουκρανίας, δηλώνουν Ρώσοι ερευνητές-1

«Οι ερευνητές της Ανακριτικής Επιτροπής εξετάζουν την εμπλοκή του Αλεξάντρ Περμιακόφ στην απόπειρα δολοφονίας του Ζαχάρ Πριλέπιν», δήλωσε η επιτροπή, προσθέτοντας ότι «κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο ύποπτος δήλωσε ότι έδρασε σύμφωνα με τις οδηγίες των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών».

Σημειώνεται πως ο Ζαχάρ Πριλέπιν, υποστηρικτής της επίθεσης του Κρεμλίνου στην Ουκρανία, τραυματίστηκε σήμερα σε «έκρηξη» αυτοκινήτου. «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από την έκρηξη και ο συγγραφέας Ζαχάρ Πριλέπιν, που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, τραυματίστηκε», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, διευκρινίζοντας πως το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή του Νίζνι Νόβγκοροντ.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT