Πεσκόφ: Πολύ δύσκολη η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία

Πεσκόφ: Πολύ δύσκολη η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία

Υποστήριξε ότι η Ρωσία έχει καταφέρει να προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στη στρατιωτική μηχανή της Ουκρανίας και «αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι «πολύ δύσκολη», όμως ορισμένοι στόχοι έχουν επιτευχθεί, δήλωσε απόψε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

Ο Πεσκόφ είπε στο ρωσικό πρακτορείο ότι η Μόσχα ενεργεί με αργό ρυθμό στην Ουκρανία επειδή «είναι μια στρατιωτική επιχείρηση, όχι πόλεμος». Υποστήριξε όμως ότι η Ρωσία έχει καταφέρει να προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στη στρατιωτική μηχανή της Ουκρανίας και «αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί».

Ουκρανός αξιωματούχος: Ρωσικές μονάδες στο Μπαχμούτ υποχώρησαν έως και 2 χλμ

Ανώτατος διοικητής του ουκρανικού στρατού δήλωσε σήμερα ότι οι ρωσικές δυνάμεις σε ορισμένα τμήματα της πόλης Μπαχμούτ στην ανατολική Ουκρανία υποχώρησαν έως και 2 χιλιόμετρα μετά από αντεπιθέσεις μονάδων του ουκρανικού στρατού.

Ο συνταγματάρχης Ολεξάντρ Σίρσκιι, ο οποίος ηγείται των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας, έκανε τη δήλωση αυτή σε ανάρτησή του στο Telegram.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT