Τι συνέβη στον Τζέιμι Φοξ – Ολα όσα γνωρίζουμε για τη νοσηλεία του ηθοποιού

Τι συνέβη στον Τζέιμι Φοξ – Ολα όσα γνωρίζουμε για τη νοσηλεία του ηθοποιού

Στις αρχές Μαΐου ο Τζέιμι Φοξ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για περίπου έναν μήνα. Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός και παρουσιαστής βρισκόταν εκεί επειδή υπέστη μια άγνωστη ιατρική επιπλοκή, σύμφωνα με την κόρη του, Κορίν.

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις αρχές Μαΐου ο Τζέιμι Φοξ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για περίπου έναν μήνα.

Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός και παρουσιαστής βρισκόταν εκεί επειδή υπέστη μια άγνωστη ιατρική επιπλοκή, σύμφωνα με την κόρη του, Κορίν. Στις 12 Απριλίου η ίδια αποκάλυψε πως ο πατέρας της συνήλθε μετά το περιστατικό που συνέβη μία ημέρα νωρίτερα.

Το μήνυμα στο Instagram έγραφε: «Θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, υπέστη χθες μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της σπουδαίας φροντίδας, βρίσκεται ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητεί ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Ωστόσο, δεν είναι σαφής αυτή η ιατρική επιπλοκή. Πριν από αυτή, ο Φοξ βρισκόταν στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Back In Action». Σύμφωνα με το περιοδικό People, το περιστατικό δεν συνέβη στο πλατό και δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με όχημα έκτακτης ανάγκης, όπως έλεγαν οι φήμες.

«Αισθάνομαι ευλογημένος»

Ο Φοξ αναγνώρισε τη στήριξη που έλαβε από τους θαυμαστές του μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε: «Εκτιμώ όλη την αγάπη σας. Αισθάνομαι ευλογημένος».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Στις 12 Μαΐου, η Κορίν επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο πατέρας της είχε πάρε εξιτήριο. Η ανακοίνωση στον λογαριασμό της στα Instagram stories έγραφε: «Ενημέρωση από την οικογένεια: Λυπάμαι που βλέπω τα μίντια ανεξέλεγκτα. Ο πατέρας μου έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και εβδομάδες και αναρρώνει».

Και συμπλήρωσε: «Στην πραγματικότητα, έπαιζε με ρακέτες χθες. Ευχαριστούμε για τις προσευχές και τη στήριξη. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε κάτι πολύ ωραίο».

Μερικές ημέρες μετά την ανάρτηση της Κορίν ανακοινώθηκε ότι πατέρας και κόρη θα παρουσιάσουν ένα νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι με τον τίτλο «We Are Family», το οποίο θα προβληθεί του χρόνου στο αμερικανικό δίκτυο Fox.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corinne Foxx (@corinnefoxx)

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον λογαριασμό της Κορίν στο Instagram. «Το We Are Family έρχεται το 2024. Η οικογένεια Φοξ επιστρέφει στο δίκτυο Fox και ανυπομονούμε για το νέο αυτό πρόγραμμα».

Ο Τζέιμι Φοξ είναι γνωστός για τους ρόλους στις ταινίες «Django Unchained», «The Amazing Spider-Man 2» και το «Ray» του 2004, για το οποίο αναγνωρίστηκε και κέρδισε το Οσκαρ Α Ανδρικού Ρόλου.

Τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει τηλεπαιχνίδια όπως το Beat Shazam, όπου εμφανίστηκε μαζί με την κόρη του. Επίσης έχει χαρίσει τη φωνή του στην ταινία της Ντίσνεϊ «Soul» και θα τον ακούσουμε και στην επερχόμενη κωμωδία «Strays».

Με πληροφορίες από το NME 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT