Η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο

Η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο

Η ηθοποιός ανακοίνωσε την είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σάνεν Ντόχερτι, γνωστή από τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές «Beverly Hills, 90210» και «Charmed», αποκάλυψε ότι ο καρκίνος του μαστού έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο. 

Η ηθοποιός ανακοίνωσε την είδηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, στις 5 Ιουνίου δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια στο νοσοκομείο. Η λεζάντα γράφει: 9 Ιανουαρίου 2023. Στις 6 Ιουνίου, η Ντόχερτι κοινοποίησε ακόμα ένα βίντεο, στο οποίο μιλά για την μετάσταση του καρκίνου καθώς και την προηγούμενή της ανάρτηση. 

«Στις 5 Ιανουαρίου έκανα αξονική τομογραφία. Το χθεσινό βίντεο έδειχνε τη διαδικασία εφαρμογής της μάσκας την οποία φοράει κάποιος κατά τη διάρκεια της ακτινοβολίας στον εγκέφαλο», έγραψε η ίδια.  

Και συμπλήρωσε: «Στις 12 Ιανουαρίου έκανα τον πρώτο κύκλο ακτινοβολίας. Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι κλειστοφοβική και στη ζωή μου συνέβαιναν πολλά. Είμαι τυχερή που έχω σπουδαίους γιατρούς. Αλλά αυτός ο φόβος, η αναταραχή, η χρονική στιγμή…έτσι μοιάζει ο καρκίνος». 

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015, το 2017 ο καρκίνος υποχώρησε. Αλλά τον χειμώνα του 2019, έμαθε ότι η νόσος είχε επιστρέψει, είχε εξαπλωθεί και έγινε μεταστατικός καρκίνος στο τέταρτο στάδιο. 

Σε συνέντευξή της από το 2021 στον ιστότοπο Variety, η ηθοποιός -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι μαζί με τις θεραπείες, ανησυχούσε και για την απώλεια της ασφάλειας της υγείας της. 

Με μια καριέρα που μετρά παραπάνω από 40 χρόνια, η Ντόχερτι έχει συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές, ανάμεσά τους οι: «Heathers», «21 Jump Street», «Little House on the Prairie» και «Our House». 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT