O Tραμπ σταμάτησε σε εστιατόριο και κέρασε οπαδούς του

O Tραμπ σταμάτησε σε εστιατόριο και κέρασε οπαδούς του

Ο πρώην πρόεδρος o οποίος κλείνει την Τετάρτη τα 77 του χρόνια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγη ώρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος μετά την απαγγελία συνολικά 37 κατηγοριών, ο Ντόναλντ Τραμπ σταμάτησε, επιστρέφοντας στο Μάρ α Λάγκο, στο Cafe Versailles, ένα διάσημο κουβανέζικο εστιατόριο στη Μικρή Αβάνα.

Ο Τραμπ, ο οποίος κλείνει τα 77 την Τετάρτη, φώναξε στον ιδιοκτήτη «κέρασμα για όλους» και στη συνεχεία ακούσε το «Happy Birthday» από συγκεντρωμένους οπαδούς του.

Νωρίτερα, ο Τραμπ έφτασε στο δικαστήριο του Μαϊάμι δηλώνοντας πως οι «ΗΠΑ είμαστε πλέον ένα έθνος σε παρακμή» μπροστά σε δεκάδες υποστηρικτές του οι οποίοι τον επευφημούσαν. Ύστερα ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία, έδωσε δαχτυλικά αποτυπώματα, αλλά οι αρχές δεν του φόρεσαν χειροπέδες.

Ευρισκόμενος μέσα στο δικαστήριο, στο οποίο απαγορεύτηκε η είσοδος σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε αθώος και στις 37 κατηγορίες, στις οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται συνωμοσία, παρεμπόδιση δικαιοσύνης, κατοχή απόρρητων εγγράφων.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT