Τουρκία: Τουρκμένος σκότωσε και έκρυψε σε καταψύκτη τέσσερις ομοεθνείς του

Τουρκία: Τουρκμένος σκότωσε και έκρυψε σε καταψύκτη τέσσερις ομοεθνείς του

Συνελήφθη ο άνδρας που φέρεται να σκότωσε τη φίλη του, τις κόρες της κι έναν άνδρα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον καταψύκτη κατηγορείται ότι έκρυψε τα πτώματα τεσσάρων συμπατριωτών του που φέρεται να δολοφόνησε ένας Τουρκμένος που συνελήφθη στη Σμύρνη, ενώ τρία ακόμη άτομα που φέρονται να έχουν συμμετοχή στα εγκλήματα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Ο άνδρας, γνωστός με τα αρχικά Σ.Χ., κατηγορείται ότι σκότωσε τρεις γυναίκες κι έναν άνδρα, όλοι από το Τουρκμενιστάν και για να κρύψει τα ίχνη τους φρόντισε εν ψυχρώ να τους βάλει σε καταψύκτη. Πλέον βρίσκεται υπό κράτηση, σε αντίθεση με τα τρία άτομα που κατηγορούνται ως συνεργοί του.

Η τουρκική αστυνομία έκανε έφοδο σε κατοικία στο Μπαϊρακλί της Σμύρνης και ανακάλυψε μέσα στον καταψύκτη τα πτώματα δύο νεαρών γυναικών, της μητέρας τους κι ενός ανδρός.

Πρόκειται για την Γκιουλκαμάρ Χανιμόβα, τις κόρες της Λεϊλά Γκελντιγιάροβα (30 ετών) και Λατσίν Γκελντιγιάροβα (28 ετών) καθώς και τον Ρουσλάν Κερίμοφ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία.

Ο ύποπτος, ηλικίας 55 με 60 ετών, φέρεται να ήταν σύντροφος της Γκιουλκαμάρ Χανιμόβα. Ο Κερίμοφ φέρεται να ήταν ο φίλος της μιας από τις δύο κόρες.

Οι σοροί εντοπίστηκαν τεμαχισμένες και σε προχωρημένη σήψη. Απαιτήθηκε τεχνική DNA στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο της Σμύρνης για την εξακρίβωση της ταυτότητάς τους.

Στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο σπίτι, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στα κρεβάτια και στα δύο δωμάτια.

Η υπόθεση έχει σοκάρει την κοινή γνώμη στην Τουρκία και απασχολεί όλη την εβδομάδα τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου, αφότου εντοπίστηκαν τα πώματα την περασμένη Κυριακή.

Ενας γείτονας δήλωσε: «Ακούσαμε ότι ο δολοφόνος ρώτησε πριν από λίγες μέρες τους καταστηματάρχες της περιοχής πού θα μπορούσε να αγοράσει έναν καταψύκτη». 

Πηγή: NTV

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT