Ινδία: Πελάτης έμεινε σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων για σχεδόν δύο χρόνια και έφυγε χωρίς να πληρώσει

Ινδία: Πελάτης έμεινε σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων για σχεδόν δύο χρόνια και έφυγε χωρίς να πληρώσει

Οι Αρχές αναφέρουν πως υπάρχουν υποψίες για δωροδοκία μελών του προσωπικού ώστε να «πειράξουν» τα εσωτερικά συστήματα λογισμικού του ξενοδοχείου.

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας Ινδός έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο Roseate House, στο Δελχί, στις 30 Μαΐου 2019 και θα έκανε checkout την επόμενη μέρα. Ωστόσο παρέτεινε τη διαμονή του για 603 νύχτες, έως τις 22 Ιανουαρίου 2021, αφήνοντας απλήρωτους λογαριασμούς 70.000 δολαρίων, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η ινδική αστυνομία τον αναζητεί ως ύποπτο για απάτη, όμως προς το παρόν αγνοείται. «Οι λογαριασμοί παραποιήθηκαν -άγνωστο πώς- για να αποκρύψουν τις πραγματικές οφειλές», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας την οποία επικαλείται η εφημερίδα Indian Express.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου κατήγγειλε υπαλλήλους για συνωμοσία, πλαστογραφία και εξαπάτηση, καθώς υποπτεύεται πως δωροδοκήθηκαν για να «πειράξουν» τα εσωτερικά συστήματα λογισμικού.

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT