Ουκρανία: Τρεις άμαχοι νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό στο Χάρκοβο

Ουκρανία: Τρεις άμαχοι νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό στο Χάρκοβο

«Δυστυχώς, από τον βομβαρδισμό τρεις πολίτες στο χωριό Βοβτσάνσκι Χουτόρι σκοτώθηκαν κοντά στα σπίτια τους», ανακοίνωσε ο κυβερνήτης

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσικό βομβαρδισμό στην περιοχή του Χαρκόβου της ανατολικής Ουκρανίας, ανακοίνωσε ο τοπικός κυβερνήτης.

«Δυστυχώς, από τον βομβαρδισμό τρεις πολίτες στο χωριό Βοβτσάνσκι Χουτόρι σκοτώθηκαν κοντά στα σπίτια τους», ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Ολεχ Σινεχούμποφ στο Telegram, διευκρινίζοντας ότι τα θύματα ήταν 45, 48 και 57 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα της ρωσικής πυραυλικής επίθεσης στο Κραματόρσκ της Ουκρανίας αυξήθηκε σε οκτώ άτομα, ενώ άλλοι 56 τραυματίστηκαν, ανέφερε η Κρατική Υπηρεσία Εκτακτης Ανάγκης της χώρας στο Telegram.

«Ως τις 7 το πρωί της 28ης Ιουνίου, οι σοροί οκτώ νεκρών (μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, τα δύο γεννημένα το 2008 και το 2011) ανασύρθηκαν από τα ερείπια του κατεστραμμένου κτιρίου. Τραυματίστηκαν 56 άτομα (περιλαμβανομένου ενός παιδιού που γεννήθηκε το 2022). Τρεις άνθρωποι σώθηκαν», αναφέρεται στο μήνυμα.

Την Τρίτη οι Ρώσοι εξαπέλυσαν διπλή επίθεση στην πόλη του Κραματόρσκ, με έναν πύραυλο να πλήττει εστιατόριο κι έναν άλλον να πέφτει στα περίχωρα της πόλης.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT