Κρις Κρίστι για Τραμπ: «Θέλει να γίνει ο Πούτιν της Αμερικής»

Κρις Κρίστι για Τραμπ: «Θέλει να γίνει ο Πούτιν της Αμερικής»

Ο Ντόναλντ Τραμπ «θέλει στην πραγματικότητα να γίνει δικτάτορας», δηλώνει ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το προεδρικό χρίσμα, Κρις Κρίστι, μιλώντας στους FT.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και Ρεπουμπλικανός, ο άλλοτε κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι, πνέει μένεα κατά του Τραμπ, τον οποίο μάλιστα κατηγορεί ότι θα ήθελε να γίνει «ένας Πούτιν στην Αμερική».

«Θα έδινε την Ουκρανία στους Ρώσους. Δεν θα τον ένοιαζε […] Εύχεται να ήταν δικτάτορας. Εύχεται να μπορούσε να είναι ένας Πούτιν στην Αμερική […] Αυτό θέλει πραγματικά. Θέλει να γίνει δικτάτορας», δηλώνει, αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ, ο 60χρονος Κρις Κρίστι, υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο οποίος διεκδικεί, ενάντια στον Τραμπ, το προεδρικό χρίσμα ενόψει των εκλογών του 2024.

«Γνωρίζω τον Τραμπ εδώ και 22 χρόνια», συνεχίζει ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι ο Τραμπ του είχε προσφέρει υπουργικές θέσεις και θέσεις στον Λευκό Οίκο την περίοδο που ήταν πρόεδρος, τις οποίες όμως εκείνος αρνήθηκε.

«Πήρα μια συνειδητή απόφαση ότι δεν ήθελα να δουλέψω για τον Τραμπ επειδή είναι αδύνατο να δουλέψει κανείς γι’ αυτόν», δηλώνει στους Financial Times ο Κρίστι, που υποστηρίζει πως ο Τραμπ τον είχε κολλήσει και Covid…

Πηγή: FT

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT