Ρωσία: Μπλόκο στα ΜΜΕ που σχετίζονται με τον Πριγκόζιν και τη Wagner

Ρωσία: Μπλόκο στα ΜΜΕ που σχετίζονται με τον Πριγκόζιν και τη Wagner

Η ρωσική ρυθμιστική Aρχή τηλεπικοινωνιών μπλόκαρε σήμερα τα μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με τον επικεφαλής της ρωσικής μισθοφορικής ομάδας Wagner, Γκεβγκένι Πριγκόζιν.

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ρωσική ρυθμιστική Aρχή τηλεπικοινωνιών (Roskomnadzor) μπλόκαρε σήμερα τα μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με τον επικεφαλής της ρωσικής μισθοφορικής ομάδας Wagner, Γκεβγκένι Πριγκόζιν, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται οι λόγοι περιορισμού της πρόσβασης στα μέσα αυτά, γράφει η εφημερίδα Kommersant.

Οι ρωσικές Αρχές ακόμη δεν έχουν θέσει εκτός νόμου την ομάδα Wagner μετά την αποτυχημένη ανταρσία του περασμένου Σαββατοκύριακου, αλλά βάσει της συμφωνίας με την οποία τερματίσθηκε η κρίση, οι μαχητές της έχουν πια τη επιλογή είτε να ενταχθούν στις τακτικές ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, είτε να ακολουθήσουν τον ηγέτη τους ο οποίος βρίσκεται εξόριστος στη Λευκορωσία, είτε να επιστρέψουν σπίτια τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT