Νέα Υόρκη: Συνελήφθη άνδρας ως ύποπτος για σειρά δολοφονιών

Νέα Υόρκη: Συνελήφθη άνδρας ως ύποπτος για σειρά δολοφονιών

Τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου ήταν κυρίως σεξεργάτριες τα πτώματα των οποίων είχαν βρεθεί σε παραλία του Λονγκ Μπιτς.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας άνδρας συνελήφθη στην πολιτεία της Νέας Υόρκης ως ύποπτος για μια σειρά δολοφονιών που είχαν διαπραχθεί πριν από περίπου μια δεκαετία. Τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου ήταν κυρίως σεξεργάτριες, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε μια παραλία του Λονγκ Μπιτς.

Έντεκα σοροί είχαν βρεθεί το 2010 και το 2011 σε μια απομονωμένη περιοχή της παραλίας Γκίλγκο, σε απόσταση περίπου 64 χιλιομέτρων ανατολικά της πόλης της Νέας Υόρκης. Οι δολοφονίες αυτές είχαν σοκάρει τότε όλη τη χώρα.

Νέα Υόρκη: Συνελήφθη άνδρας ως ύποπτος για σειρά δολοφονιών-1
REUTERS/Courtesy of Suffolk County Police/Handout 

Ο αστυνομικός διευθυντής της κομητείας Σάφολκ, Ρόντνεϊ Χάρισον, είπε ότι ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος το βράδυ της Πέμπτης. Δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του, λέγοντας μόνο ότι αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες σήμερα το απόγευμα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC μετέδωσε ότι ο ύποπτος είναι ο Ρεξ Χόιρμαν, ένας 59χρονος αρχιτέκτονας από τη Μασαπίκουα, μια πόλη που απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Γκίλγκο. Η εφημερίδα New York Times γράφει επίσης ότι ο συλληφθείς είναι ο Ρεξ Χόιρμαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT