Το Κρεμλίνο καταγγέλλει τις ουκρανικές «τρομοκρατικές επιθέσεις» στην Κριμαία και εγκαλεί τη Δύση για τη «σιωπή» της

Το Κρεμλίνο καταγγέλλει τις ουκρανικές «τρομοκρατικές επιθέσεις» στην Κριμαία και εγκαλεί τη Δύση για τη «σιωπή» της

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ενημερώνεται για την εξέλιξη της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε στρατόπεδο στη χερσόνησο της Κριμαίας.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Κρεμλίνο κατηγορεί τη Δύση ότι κάνει τα στραβά μάτια στις «τρομοκρατικές επιθέσεις» που πραγματοποιούν Ουκρανοί εναντίον της Ρωσίας. 

Το Κρεμλίνο κατηγόρησε τη Δύση ότι κάνει τα στραβά μάτια στις «τρομοκρατικές επιθέσεις» που, όπως καταγγέλλει η Μόσχα, πραγματοποιεί η Ουκρανία εντός των ρωσικών συνόρων.

Δύο Ρώσοι σκοτώθηκαν προ ημερών και ένας τραυματίστηκε, καθώς διέσχιζαν τη γέφυρα της Κριμαίας, την οποία η Ρωσία έχει προσαρτήσει μονομερώς από το 2014.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, η Ουκρανία χρησιμοποίησε drones για να επιτεθεί στη γέφυρα η οποία συνδέει τη Ρωσία με τη χερσόνησο της Κριμαίας.

Το Κίεβο δεν έχει αναλάβει επίσημα την ευθύνη για αυτήν την επίθεση. Ωστόσο, έχει ξακαθαρίσει ότι ο στόχος του είναι να πάρει πίσω την Κριμαία.

«Η Δύση είναι έτοιμη να κάνει τα στραβά μάτια στις τρομοκρατικές επιθέσεις που οργανώνει το “καθεστώς του Κιέβου” στη χώρα μας», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ενημερώνεται παράλληλα και για την εξέλιξη της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε στρατόπεδο στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT