Ρωσία: Η επανεμφάνιση του Πριγκόζιν

Φωτογραφήθηκε με πολιτικούς από την Αφρική στο περιθώριο της Συνόδου Ρωσίας – Αφρικής που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Αγία Πετρούπολη.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δεύτερη Σύνοδος Ρωσίας – Αφρικής λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Αγία Πετρούπολη (27 – 28 Ιουλίου) και, όπως φαίνεται, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν έχει μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη για την περίσταση.

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας παρουσιάζουν τον Πριγκόζιν να ποζάρει δίπλα σε πολιτικούς παράγοντες από την αντιπροσωπεία της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία ήταν μια από τις χώρες της Αφρικής όπου είχαν αναπτύξει έντονη δράση οι μισθοφόροι της Wagner.

Πλέον, στον απόηχο της αποτυχημένης ανταρσίας κατά του Πούτιν και της ηγεσίας των τακτικών ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, πολλοί διερωτώνται εάν και σε ποιον βαθμό η Wagner θα συνεχίσει τη δράση της στην Αφρική.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες του Πριγκόζιν, οι σχετικές επαφές μάλλον συνεχίζονται. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT