Ερντογάν: «Αποδείξαμε ότι στην Αν. Μεσόγειο δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία»

Ερντογάν: «Αποδείξαμε ότι στην Αν. Μεσόγειο δεν μπορεί να γίνει κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία»

«Θα μετατρεψουμε τη χώρα μας σε σημαντική βάση φυσικού αερίου», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την πτήση της επιστροφής του από τη Ρωσία.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Με τις επενδύσεις μας θα μετατρεψουμε τη χώρα μας σε σημαντική βάση φυσικού αερίου. Πλησιάζουμε βήμα – βήμα στον στόχο μας να κάνουμε την Τουρκία το κέντρο της περιοχής και αργοτερα της παγκόσμιας ενέργειας… Με τις συμφωνίες στον τομέα του φυσικού αερίου, μετατρεπουμε τη χώρα μας σε ενεργειακή βάση», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σήμερα, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την πτήση της επιστροφής του από τη Ρωσία όπου είχε βρεθεί για να συναντήσει από κοντά (χθες) τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.  

«Με τις επιτυχίες στην ενεργειακή διπλωματία, αποδείξαμε ότι στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μπορεί να γίνει κανενα βήμα χωρίς την Τουρκία», προσέθεσε ο Τούρκος ηγέτης, υπογραμμίζοντας ότι η πλευρά του είναι αποφασισμένη να «συνεχίσει τις σχέσεις στον ενεργειακό τομεα μεταξυ Τουρκίας και Ρωσίας», με win-win διάθεση, προς όφελος των δύο χωρών.

  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT