Τζίμι Φάλον: Οι κατηγορίες για τοξική συμπεριφορά στην εκπομπή και η συγγνώμη του παρουσιαστή

Τζίμι Φάλον: Οι κατηγορίες για τοξική συμπεριφορά στην εκπομπή και η συγγνώμη του παρουσιαστή

Ο Αμερικανός οικοδεσπότης του «Τhe Tonight Show» παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν έχει κάνει ντροπιαστικά πράγματα - Το άρθρο του Rolling Stone που τον «έκαψε»

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζίμι Φάλον ζήτησε συγγνώμη από τους εργαζομένους στη δημοφιλή εκπομπή του «The Tonight Show», μετά από δημοσίευμα του περιοδικού Rolling Stone το οποίο ανέφερε ότι για πολλά χρόνια η ατμόσφαιρα στο πλατό ήταν τοξική. 

«Συγγνώμη αν έφερα σε δύσκολη θέση εσάς, τους φίλους ή την οικογένειά σας. Ποτέ δεν σχεδίαζα να δημιουργήσω αυτού του είδους την ατμόσφαιρα. Τα πηγαίνετε περίφημα», είπε ο Φάλον στο προσωπικό σύμφωνα με πηγή κοντά στην παραγωγή. 

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν έκανε ντροπιαστικά πράγματα. «Επιθυμώ αυτή η εκπομπή να είναι διασκεδαστική, θα πρέπει να έχει ανοιχτή πρόσβαση σε όλους, να έχει χιούμορ, να είναι το καλύτερο τοκ σόου με τους καλύτερους ανθρώπους. Απλά ήθελα να πω…μου λείπετε». 

Το άρθρο του Rolling Stone αποκαλούσε τον Φάλον ως έναν «ασταθή» άνθρωπο όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον και ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της δουλειάς ήταν μεθυσμένος. Επτά πρώην υπάλληλοι δήλωσαν ότι η συμπεριφορά του επηρέασε την ψυχική τους υγεία. Το περιοδικό μίλησε με 50 πρώην και σημερινούς συνεργάτες του Φάλον. 

Το «Tonight Show» άλλαξε πολλούς επικεφαλής, με πηγές να αναφέρουν στον ιστότοπο Deadline ότι ο νέος επικεφαλής, Κρις Μίλλερ, βελτίωσε την εργασιακή κουλτούρα και ότι οι ισχυρισμοί για άσχημη συμπεριφορά του παρουσιαστή, αφορούσαν κάτι παλιό. 

Σε email που έστειλε προς τους εργαζόμενους της εκπομπής, ο Μίλλερ έγραφε ότι ήταν «τυχερός» και «περήφανος» που δούλευε με αυτό το προσωπικό. «Δεν πιστεύω ότι αυτό που γράφτηκε αντανακλά τη συνολική κουλτούρα της ξεχωριστής μας ομάδας. Το μέρος που περιγράφει το άρθρο δεν είναι αυτό που γνωρίζω εγώ. Δεν καλύπτει το θετικό και συμπεριληπτικό περιβάλλον το οποίο πιστεύω ότι δημιουργήσαμε μαζί». 

Εκτός όμως από τον επικεφαλής, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC όπου προβάλλεται η εκπομπή, δήλωσε σε ανακοίνωσή του τα εξής: «Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για την εκπομπή και η παροχή ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου υπάρχει σεβασμός, είναι προτεραιότητά μας. Οπως σε κάθε δουλειά, έτσι και στη δική μας έχουμε υπαλλήλους που εγείρουν ζητήματα ηθικής τα οποία ερευνήθηκαν και όπου χρειάστηκε, λάβαμε τα μέτρα μας. Οπως πάντα, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που εργάζονται κοντά μας, έχουν βιώσει ή γίνει μάρτυρες μιας ανάρμοστης συμπεριφοράς, να μιλήσουν ώστε να μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε αναλόγως». 

Με πληροφορίες από το Deadline, το BBC 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT