Κύπρος: Εκρηξη σε εργοστάσιο στην Αραδίππου, τρεις τραυματίες

Κύπρος: Εκρηξη σε εργοστάσιο στην Αραδίππου, τρεις τραυματίες

Σε σοβαρή κατάσταση ένας από τους τραυματίες, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λάρνακας

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε εργοστάσιο στην Κύπρο, στην επαρχία Λάρνακας, που είχε ως αποτέλεσμα τoν τραυματισμό τριών ανδρών, μεταξύ των οποίων ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Κύπρου, η έκρηξη σημειώθηκε στις 7.30 π.μ. σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων στη βιομηχανική περιοχή της Αραδίππου, όταν κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, μεταλλικό αντικείμενο προκάλεσε την έκρηξη.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Κύπρος: Εκρηξη σε εργοστάσιο στην Αραδίππου, τρεις τραυματίες-1
Φωτ.: Ant1live

Τα τραύματα των δύο ατόμων φαίνεται, σύμφωνα με την Αστυνομία να είναι ελαφρά, ωστόσο πιο σοβαρά είναι τα τραύματα ενός 68χρονου.

Στελέχη της Αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και διεξάγουν έρευνα. Κατά πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από όχημα που είχε μεταφέρει μέταλλα προς ανακύκλωση στο εργοστάσιο.

Πηγή: Καθημερινή Κύπρου, ΚΥΠΕ, Ant1live

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT