Ρωσία: Ενας νεκρός στο Κουρσκ από ουκρανικό βομβαρδισμό σε εργοστάσιο

Ρωσία: Ενας νεκρός στο Κουρσκ από ουκρανικό βομβαρδισμό σε εργοστάσιο

Ενα άτομο σκοτώθηκε την Πέμπτη το πρωί από επίθεση σε εργοστάσιο στο συνοριακό χωριό Τέτκινο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα άτομο σκοτώθηκε στη νότια Ρωσία την Πέμπτη το πρωί καθώς οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις φέρονται να βομβάρδισαν εργοστάσιο στο συνοριακό χωριό Τέτκινο στην περιφέρεια του Κουρσκ, σύμφωνα με ανάρτηση του περιφερειάρχη Ρομάν Σταροβόιτ.

«Το χωριό Τέτκινο, στην περιοχή του Γκλούσκοφ, βομβαρδίστηκε από την Ουκρανία. Καταγράφηκαν οι αφίξεις στην περιοχή του αποστακτηρίου. Ο οδηγός περονοφόρου οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα, ο άνδρας πέθανε πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του αποθανόντος», έγραψε ο κ. Σταροβόιτ στο κανάλι του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Οι φερόμενοι ως ουκρανικοί βομβαρδισμοί έπληξαν επίσης τις γραμμές παροχής ενέργειας στο Κουρσκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το χωριό Τέτκινο βρίσκεται σε μία από τις έξι συνοριακές περιοχές της περιφέρειας του Κουρσκ, η οποία υφίσταται τακτικά βομβαρδισμούς από την Ουκρανία σύμφωνα με τους Ρώσους.

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε πως σημειώθηκε επίσης επίθεση με 10 βλήματα κατά του χωριού Γκορντεγιέφκα, στο Κουρσκ, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Πηγή: Reuters, TASS, RIA Novosti

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT