Φονικό στη Λούτσα: Αδέλφια των θυμάτων οι 2 από τους δέκα συλληφθέντες στην Τουρκία

Φονικό στη Λούτσα: Αδέλφια των θυμάτων οι 2 από τους δέκα συλληφθέντες στην Τουρκία

Πραγματοποιήθηκε έφοδος κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Μπαρίς Μπογιούν

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oι τουρκικές αρχές πραγματοποίησαν επιχειρήσεις κατά της εγκληματικής οργάνωσης του Μπαρίς Μπογιούν, μέλη της οποίας δολοφονήθηκαν στη Λούτσα.

Μετά το περιστατικό, οι ομάδες της Διεύθυνσης Ασφαλείας Κωνσταντινούπολης του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος είχαν πληροφορίες ότι μέλη της συμμορίας ετοίμαζαν αντίποινα.

Εν συνεχεία, ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό τους η οποία είχε ως αποτέλεσμα να διεξαχθούν επιχειρήσεις σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη κατά τις οποίες συνελήφθησαν συνολικά 10 ύποπτοι. Κατασχέθηκαν 4 πιστόλια χωρίς άδεια, 65 σφαίρες, ναρκωτικά και 430 χιλιάδες λίρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δυο εκ των συλληφθέντων είναι αδελφοί των δυο εκ των θυμάτων της Λούτσας. 

Από ελληνικής πλευράς, τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών διευκρινίζουν ότι δεν έχουν ανταλλάξει πληροφορίες με τις τουρκικές αρχές. Διευκρινίζουν ωστόσο ότι επίκειται συνάντηση.

Ο διαβόητος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος έγινε γνωστός για την ίδρυση των συμμοριών με τις μοτοσικλέτες στην Κωνσταντινούπολη, αυτή τη στιγμή είναι καταζητούμενος και φέρεται να ζει στην Ιταλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT