Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν έκτακτη βοήθεια 11,5 εκατ. δολ. για τους Αρμένιους του Καραμπάχ

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν έκτακτη βοήθεια 11,5 εκατ. δολ. για τους Αρμένιους του Καραμπάχ

Εκκληση στο Αζερμπαϊτζάν να διευκολύνει την παράδοση της αναγκαίας ανθρωπιστικής βοήθειας στους Αρμένιους πολίτες στο Καραμπάχ, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση εκεί «οδυνηρή», απηύθυνε ανώτερη αξιωματούχος των ΗΠΑ

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκκληση στο Αζερμπαϊτζάν να διευκολύνει την παράδοση της αναγκαίας ανθρωπιστικής βοήθειας στους Αρμένιους πολίτες στο Καραμπάχ, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση εκεί «οδυνηρή», απηύθυνε ανώτερη αξιωματούχος των ΗΠΑ.

Κατά την επίσκεψή της στην Αρμενία, η Σαμάνθα Πάουερ, επικεφαλής της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης (USAID), δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παράσχουν ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 11,5 εκατ. δολ.

Η Πάουερ δήλωσε ότι είναι «απολύτως κρίσιμο» να δοθεί πρόσβαση σε ανεξάρτητους παρατηρητές και οργανώσεις βοήθειας προκειμένου να προσφέρουν ανακούφιση στους ανθρώπους στο Καραμπάχ που εξακολουθούν να έχουν σοβαρές ανάγκες.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT