ΗΠΑ: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο μέσα στο σπίτι του

ΗΠΑ: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο μέσα στο σπίτι του

Ο Κρούγκερ ο οποίος ασχολούνταν με θέματα στέγασης και της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ έγραφε για τις εφημερίδες The Philadelphia Inquirer και The Philadelphia Citizen

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο σπίτι του στη Νότια Φιλαδέλφεια νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο 39χρονος Τζος Κρούγκερ δέχθηκε επτά πυροβολισμούς. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης εισήλθε στο σπίτι του, τον πυροβόλησε και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος βγήκε έξω ζητώντας βοήθεια.

«Είτε η πόρτα ήταν ανοιχτή είτε ο δράστης ήξερε πώς να ανοίξει την πόρτα. Δεν ξέρουμε», είπε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ο Κρούγκερ, ο οποίος ασχολούνταν με θέματα στέγασης και της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, έγραφε για τις εφημερίδες The Philadelphia Inquirer, The Philadelphia Citizen και τον ειδησεογραφικό ιστότοπο του τοπικού NPR.

Η ιστοσελίδα του αναφέρει ότι στο παρελθόν ήταν «άστεγος, εθισμένος σε ουσίες και έφερε σοβαρά παιδικά τραύματα».

Ο Κρούγκερ εργάστηκε για τον κυβερνήτη της Φιλαδέλφειας από το 2016 έως το 2021, μεταξύ άλλων ως εκπρόσωπος του Γραφείου Υπηρεσιών Αστέγων, προτού επιστρέψει στη δημοσιογραφία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT