«Ο Πούτιν θέλει να παραμείνει στο Κρεμλίνο και μετά το 2024»

«Ο Πούτιν θέλει να παραμείνει στο Κρεμλίνο και μετά το 2024»

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Kommersant αναφέρει ότι ο Ρώσος πρόεδρος «ενδέχεται να αφήσει να εννοηθεί», τον ερχόμενο μήνα, πως θα κατέβει και πάλι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Kommersant αναφέρει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «ενδέχεται να αφήσει να εννοηθεί», τον ερχόμενο μήνα, πως θα κατέβει και πάλι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ο Πούτιν, στον οποίο ο Μπόρις Γέλτσιν είχε παραδώσει την προεδρία την τελευταία ημέρα του 1999, έχει ήδη υπηρετήσει ως πρόεδρος περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ηγέτη της Ρωσίας μετά τον Ιωσήφ Στάλιν, ξεπερνώντας τη 18ετή θητεία του Λεονίντ Μπρέζνιεφ.

Ο Πούτιν γίνεται 71 ετών στις 7 Οκτωβρίου.

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το δημοσίευμα της εφημερίδας Kommersant, σύμφωνα με το οποίο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα ανακοινώσει τον επόμενο μήνα ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT