Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε σε ισραηλινό άρμα με κατευθυνόμενο πύραυλο

Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε σε ισραηλινό άρμα με κατευθυνόμενο πύραυλο

Το Ισραήλ απάντησε με βομβαρδισμό φυλακίου της Χεζμπολάχ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σιιτική ένοπλη οργάνωση της Χεζμπολάχ εκτόξευσε σήμερα έναν κατευθυνόμενο πύραυλο με στόχο ισραηλινό άρμα μάχης, τόνισαν δύο πηγές ασφαλείας στον Λίβανο.

Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ένα ελικόπτερο βομβάρδισε ένα φυλάκιο της Χεζμπολάχ σε απάντηση στον αντιαρματικό πύραυλο που εκτοξεύτηκε από λιβανικό έδαφος με στόχο ένα στρατιωτικό όχημα στην περιοχή Αβιβίμ. «Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί», τόνισε ο ισραηλινός στρατός.

Βομβαρδισμοί στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου

Νωρίτερα, το Reuters επικαλούμενο πηγές, μετέδωσε αναφορές για ομοβροντία ρουκετών από τον νότιο Λίβανο προς το Ισραήλ. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι απαντά με πυρά πυροβολικού σε ρουκέτες που εκτοξεύονται από τον Λίβανο.

Πηγή ασφαλείας τόνισε ότι ο βομβαρδισμός έγινε από παλαιστινιακές φατρίες. Μια δεύτερη πηγή ανέφερε ότι βομβαρδισμοί έπληξαν τη νότια περιοχή από την οποία εκτοξεύθηκαν οι ρουκέτες. Σύμφωνα με ανάρτηση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, σειρήνες ηχούν στο βόρειο Ισραήλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT