Γαλλία: Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης 15χρονης – Ο ρόλος του φίλου της

Γαλλία: Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης 15χρονης – Ο ρόλος του φίλου της

Ενώ η έρευνα συνεχίζεται, ο φίλος της Λινά, Τάο, είναι αντιμέτωπος με φήμες και υποψίες εξαιτίας του τηλεφώνου του, το οποίο έχασε την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Λινά στη Γαλλία. Η έφηβη που φοιτούσε σε επαγγελματικό σχολείο, εξαφανίστηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Οι γαλλικές αρχές την αναζητούν σε διαφορετικές κατοικίες και συλλέγουν καταθέσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με ΜΜΕ, η κεντρική έρευνα περιορίζεται σε ένα τμήμα του δρόμου, περίπου 900 μέτρα από το σημείο που πιστεύεται ότι εξαφανίστηκε.

Ο σύντροφός της Λινά, Τάο, έχει επίσης τεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών, εξαιτίας του χαμένου smartphone που τελικά ανακτήθηκε. 

Το τηλέφωνο στα χέρια των ερευνητών

Η εφημερίδα Le Nouveau détective μετέδωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Tao είχε χάσει το τηλέφωνό του και επιχείρησε να το εντοπίσει την επόμενη ημέρα σε ένα εγκαταλελειμμένο υπόστεγο στο Saint-Blaise-la-Roche. Σύμφωνα με μάρτυρα, ο Τάο εθεάθει να αναζητά τη συσκευή έναν μαγνήτη και ένα κομμάτι σπάγκο, αναφέρει η La Voix du Nord.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του παλιού γκαράζ, το smartphone βρέθηκε τελικά κάτω από μια τσιμεντένια πλάκα. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ήταν κρυμμένο καθώς «είχε πέσει στην υδρορροή του κτιρίου, κάτω από την πλάκα», σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Για να βρουν το κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα μπορούσε να έχει πολύτιμα στοιχεία για τη Λίνα, οι ερευνητές έσπασαν «μέρος της πλάκας» και ανέσυραν το τηλέφωνο.

Οι ερευνητές θέλουν να εξετάσουν ένα βίντεο που φέρεται να είχε τραβήξει η Λινά λίγο πριν εξαφανιστεί. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT