Τούρκος υπουργός απειλεί τον Νετανιάχου με ανάρτηση στο X

Τούρκος υπουργός απειλεί τον Νετανιάχου με ανάρτηση στο X

«Μια μέρα θα σε πυροβολήσουν κι εσένα. Θα πεθάνεις», έγραψε ο Τούρκος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Ναζίφ Γιλμάζ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναδημοσίευση πρόσφατου tweet του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου που αποτύπωνε βομβαρδισμούς έκανε ο Τούρκος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Ναζίφ Γιλμάζ γράφοντας, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα «θα πεθάνεις». 

Χθες ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στο πλαίσιο του πολέμου προπαγάνδας με τη Χαμάς ανήρτησε βίντεο με βομβαρδισμούς γράφοντας στη λεζάντα: «Συνεχίζουμε με όλη μας τη δύναμη».

Ο Τούρκος αναπληρωτής υπουργός αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Νετανιάχου και έγραψε: «Μια μέρα θα σε πυροβολήσουν κι εσένα. Θα πεθάνεις…». Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ανάρτηση παρέμεινε στη σελίδα του αξιωματούχου για τουλάχιστον 16 ώρες και στη συνέχεια διαγράφηκε. 

Τούρκος υπουργός απειλεί τον Νετανιάχου με ανάρτηση στο X-1
Η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Ναζίφ Γιλμάζ – Φωτ.: Cumhuriyet

Ερντογάν: Το Ισραήλ δεν συμπεριφέρεται ως κράτος αλλά σαν οργάνωση

Στο μεταξύ, νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαμήνυσε ότι «εναντιωνόμαστε στη δολοφονία των αμάχων στο Ισραήλ. Αναλόγως, δεν αποδεχόμαστε για κανέναν λόγο τη σφαγή των αμάχων στη Γάζα από τους ανελέητους βομβαρδισμούς».

«Οταν κόβεις την παροχή νερού, ρεύματος αλλά και την πρόσβαση μιας πόλης και καταστρέφεις τις υποδομές της, όταν καταστρέφεις τα τζαμιά, τις εκκλησίες και τα σχολεία, εμποδίζεις τις ανθρωπιστικές παροχές στους κατοίκους, καταστρέφεις κτίρια γεμάτα με αμάχους, σε μια σύγκρουση που γίνεται με κάθε ντροπιαστικό τρόπο, αυτό δεν είναι πόλεμος, αλλά σφαγή», πρόσθεσε.

«Οι ασύμμετρες και ανήθικες επιθέσεις κατά της Γάζας θα φέρουν το Ισραήλ σε ανεπιθύμητη θέση στην παγκόσμια κοινότητα. Ο βομβαρδισμός των περιοχών όπου ζουν άμαχοι, η εσκεμμένη δολοφονία των αμάχων, η παρεμπόδιση των οχημάτων που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια, και όλα αυτά να τα παρουσιάζουν σαν κατόρθωμα, δεν είναι αντανακλαστικά κράτους αλλά μιας οργάνωσης. Αν το Ισραήλ δεν συμπεριφερθεί ως κράτος αλλά σαν οργάνωση, τότε θα πρέπει να ξέρει πως θα του συμπεριφερθούν σαν σε οργάνωση», τόνισε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT