ΥΠΕΞ Κίνας για Μέση Ανατολή: Πηγή του προβλήματος η μη απονομή δικαιοσύνης υπέρ του παλαιστινιακού λαού

ΥΠΕΞ Κίνας για Μέση Ανατολή: Πηγή του προβλήματος η μη απονομή δικαιοσύνης υπέρ του παλαιστινιακού λαού

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας, Ουάνγκ Γι, δήλωσε σήμερα ότι το παλαιστινιακό ζήτημα βρίσκεται στον πυρήνα της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή και ότι η ουσία του προβλήματος είναι η μη απονομή δικαιοσύνης για τον παλαιστινιακό λαό

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας, Ουάνγκ Γι, δήλωσε σήμερα ότι το παλαιστινιακό ζήτημα βρίσκεται στον πυρήνα της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή και ότι η ουσία του προβλήματος είναι η μη απονομή δικαιοσύνης για τον παλαιστινιακό λαό.

Ο Ουάνγκ Γι έκανε αυτά τα σχόλια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Σέλσο Αμορίμ, κορυφαίο σύμβουλο του προέδρου της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.

Ο επικεφαλής της κινεζικής διπλωματίας τόνισε ότι το Πεκίνο αντιτίθεται σε ενέργειες που πλήττουν αμάχους και ότι καταδικάζει τις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου, όπως υπογραμμίζεται και σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT