Ισραηλινός στρατός: Στόχος οι στρατιώτες να επικεντρωθούν στην αποστολή αντί να αναζητήσουν εκδίκηση

Ισραηλινός στρατός: Στόχος οι στρατιώτες να επικεντρωθούν στην αποστολή αντί να αναζητήσουν εκδίκηση

Οι IDF προετοιμάζονται για τη χερσαία εισβολή στη Γάζα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Δυνάμεις Αμυνας του Ισραήλ προετοιμάζονται για την επικείμενη χερσαία εισβολή στη Γάζα, την ώρα που η Πολεμική Αεροπορία κάνει πτήσεις με τους διοικητές του στρατού πάνω από την περιοχή για να εξοικειωθούν με το τοπίο.

Το επίπεδο ετοιμότητας μεταξύ των πιλότων μαχητικών, του προσωπικού πληροφοριών και των στρατιωτών αναφέρεται ότι είναι πάνω από 100%.

Η Haaretz στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι πολλοί από τους στρατιώτες είτε ζουν σε κοινότητες στα σύνορα της Γάζας είτε έχουν στενούς συγγενείς που διαμένουν εκεί και έχουν να διαχειριστούν δύσκολα συναισθήματα μετά την επίθεση της Χαμάς εναντίον αμάχων.

Ως εκ τούτου, ο στρατός συμμετέχει σε συζητήσεις μαζί τους για να τους βοηθήσει να επικεντρωθούν στην αποστολή αντί να αναζητήσουν εκδίκηση.

Ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο χερσαίας εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας, αν και το ακριβές εύρος παραμένει ασαφές.

Πηγή: haaretz 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT