Διαδηλώσεις Παλαιστινίων στη Ραμάλα και σε άλλες πόλεις της Δυτικής Oχθης

Διαδηλώσεις Παλαιστινίων στη Ραμάλα και σε άλλες πόλεις της Δυτικής Oχθης

Η οργή ξεχειλίζει στα παλαιστινιακά εδάφη μετά τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα κατά την 11η ημέρα των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στον θύλακα

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν στη Ραμάλα, όπου βρίσκεται η έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής, όταν παλαιστίνιοι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης για να διαλύσουν πλήθος εξαγριωμένων διαδηλωτών που φώναζαν συνθήματα εναντίον του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς.

Συγκρούσεις διαδηλωτών με παλαιστινιακές δυνάμεις ασφαλείας ξέσπασαν απόψε και σε άλλες πόλεις της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες.

Η οργή ξεχειλίζει στα παλαιστινιακά εδάφη μετά τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα κατά την 11η ημέρα των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στον θύλακα. Οι αρχές στη Λωρίδα της Γάζας – όπου η Χαμάς βρίσκεται στην εξουσία από το 2007 – ανέφεραν πως εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου Αλ Αχλί, εκφράζοντας φόβους για τουλάχιστον 500 νεκρούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT