Υπουργός Αμυνας Ισραήλ: Μετά από αυτόν τον πόλεμο, δεν θα υπάρχει Χαμάς

Υπουργός Αμυνας Ισραήλ: Μετά από αυτόν τον πόλεμο, δεν θα υπάρχει Χαμάς

«Θα πάρει έναν μήνα, δύο μήνες, τρείς μήνες και στο τέλος πια δεν θα υπάρχει η Χαμάς», δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ δήλωσε σήμερα ότι ο πόλεμος που κάνει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας πρέπει να είναι «ο τελευταίος» που λαμβάνει χώρα εκεί, καθώς έπειτα από αυτόν τον πόλεμο «δεν θα υπάρχει η Χαμάς».

«Αυτός πρέπει να είναι ο τελευταίος πόλεμος στη Γάζα. Για τον απλό λόγο ότι δεν θα υπάρχει πλέον η Χαμάς», δήλωσε ο Γκάλαντ ενώπιον των στρατιωτών σε βάση της πολεμικής αεροπορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Αμυνας του Ισραήλ.

«Θα πάρει έναν μήνα, δύο μήνες, τρείς μήνες και στο τέλος πια δεν θα υπάρχει η Χαμάς. Προτού η Χαμάς συναντήσει τα τεθωρακισμένα οχήματά μας και το πεζικό μας θα γνωρίσει τις βόμβες της πολεμικής αεροπορίας. Και κατά τη γνώμη μου, εσείς ξέρετε να το κάνετε αυτό με τρόπο θανάσιμο και ακριβή όπως έχετε αποδείξει έως τώρα», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT