ΠΟΥ: Εκτιμήσεις για 1.000 μη ταυτοποιημένες σορούς στα ερείπια κτιρίων στη Γάζα

ΠΟΥ: Εκτιμήσεις για 1.000 μη ταυτοποιημένες σορούς στα ερείπια κτιρίων στη Γάζα

Αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δήλωσε σήμερα ότι η υπηρεσία αυτή του ΟΗΕ έχει λάβει εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες περίπου 1.000 μη ταυτοποιημένες σοροί εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τα ερείπια στη Γάζα

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δήλωσε σήμερα ότι η υπηρεσία αυτή του ΟΗΕ έχει λάβει εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες περίπου 1.000 μη ταυτοποιημένες σοροί εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τα ερείπια στη Γάζα, που δεν έχουν περιληφθεί στους επίσημους απολογισμούς των θυμάτων.

«Επίσης λαμβάνουμε αυτές τις εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα ερείπια, που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Πίπερκορν, εκπρόσωπος του ΠΟΥ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον απολογισμό των νεκρών στη Γάζα. Δεν διευκρίνισε την πηγή των πληροφοριών αυτών.

Οι υγειονομικές Αρχές στη Γάζα έχουν ανακοινώσει ότι περισσότεροι από 7.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT