Χέρτζογκ: Οι σαδιστές της Χαμάς αποκεφάλισαν όμηρο

Χέρτζογκ: Οι σαδιστές της Χαμάς αποκεφάλισαν όμηρο

Ο Ισραηλινός πρόεδρος δήλωσε ότι επιβεβαιώθηκε πως η Γερμανοϊσραηλινή Σάνι Νικόλ Λουκ που απήχθη από τη Χαμάς είναι νεκρή

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή βρέθηκε η Γερμανοϊσραηλινή, Σάνι Νικόλ Λουκ, η οποία απήχθη από εξτρεμιστές της Χαμάς σε μουσικό φεστιβάλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας κατά την επίθεση της ισλαμιστικής οργάνωσης στο Ισραήλ. Σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρόεδρο, η νεαρή γυναίκα αποκεφαλίστηκε. 

«Λυπάμαι πραγματικά που πρέπει να ανακοινώσω ότι λάβαμε τώρα την είδηση πως η Σάνι Νικόλ Λουκ επιβεβαιώθηκε ότι δολοφονήθηκε και είναι νεκρή. Βρέθηκε το κρανίο της. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα βάρβαρα, σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι. Είναι μια μεγάλη τραγωδία και εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της», δήλωσε ο Ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτζογκ στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Η Σάνι Λουκ απήχθη από εξτρεμιστές της Χαμάς σε ένα μουσικό φεστιβάλ που έλαβε χώρα στις 7 Οκτωβρίου, κοντά στη Γάζα. Την ίδια μέρα, κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο το ακίνητο σώμα της Σάνι βρισκόταν στην καρότσα ενός οχήματος. 

«Αυτό που είδαμε στα σύνορα Γάζας-Ισραήλ υπερβαίνει κατά πολύ ένα πογκρόμ. Είδαμε ένα σφαγείο. Είδαμε αίμα να ρέει στους δρόμους. Είδαμε τις πιο φρικτές τραγωδίες που μπορεί κανείς να φανταστεί», πρόσθεσε ο Χέρτζογκ.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό πρόεδρο, μέχρι στιγμής εκκρεμεί η ταυτοποίηση άλλων 40 πτωμάτων, καθώς, όπως ανέφερε «οι άνθρωποι κακοποιήθηκαν, κάηκαν ή διαμελίστηκαν με τον πιο φρικιαστικό τρόπο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT