Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος: Ο Τραμπ ανήκει στη φυλακή

Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος: Ο Τραμπ ανήκει στη φυλακή

«Είναι σπάνιο για μια προσωπικότητα της Wall Street να κάνει τόσο επικριτικά σχόλια για τον Τραμπ, τουλάχιστον δημοσίως», σχολιάζει το CNN

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λέον Κούπερμαν, ο δισεκατομμυριούχος hedge fund μάνατζερ, προειδοποιεί τους ψηφοφόρους των Ρεπουμπλικανών για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

«Θα ήταν τρομερό για τη χώρα αν επανεκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε στο CNN σε τηλεφωνική συνέντευξη στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. «Είναι ένας διχαστικός άνθρωπος που ανήκει στη φυλακή».

«Είναι σπάνιο για μια προσωπικότητα της Wall Street να κάνει τόσο επικριτικά σχόλια για τον Τραμπ, τουλάχιστον δημοσίως», σχολιάζει το CNN.

Ο Κούπερμαν, στο παρελθόν, έχει κάνει δωρεές στους Ρεπουμπλικανούς και έχει δώσει σθεναρή μάχη με τη γερουσιαστή Ελίζαμπεθ Γουόρεν για τον προτεινόμενο φόρο των πολυεκατομμυριούχων.

Ο ίδιος δήλωσε στο CNN ότι δεν είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική μιας ρεβάνς Μπάιντεν-Τραμπ το 2024, αποκαλώντας και τους δύο «κακές επιλογές». 

«Ψάχνω για κεντρώους, όχι για ριζοσπαστικούς αριστερούς ή δεξιούς», τόνισε στο CNN o hedge fund μάνατζερ ο οποίος έκανε δωρεά στην εκστρατεία του Ρεπουμπλικανού Κρις Κρίστι σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά αρχεία.

Οσον αφορά το οικονομικό μέτωπο, o Koύπερμαν εξέφρασε την ανησυχία του για τους κινδύνους που εμπεριέχει η βία στη Μέση Ανατολή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Omega Advisors δήλωσε «απολύτως» ανήσυχος ότι θα υπάρξει οικονομικός αντίκτυπος από τη σύγκρουση, προσθέτοντας ότι οι πρόσφατες πωλήσεις στη Wall Street υποδηλώνουν ότι η χρηματιστηριακή αγορά «συμβαδίζει πλέον με την πραγματικότητα».

Πηγή: CNN

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT