ΗΠΑ: Η ασφάλεια της εγγονής Μπάιντεν άνοιξε πυρ σε επίδοξους ληστές

ΗΠΑ: Η ασφάλεια της εγγονής Μπάιντεν άνοιξε πυρ σε επίδοξους ληστές

Ενας από τους πράκτορες άνοιξε πυρ, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε από τα πυρά, ανέφερε η Μυστική Υπηρεσία σε ανακοίνωσή της

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας που προστατεύουν την εγγονή του προέδρου Τζο Μπάιντεν άνοιξαν πυρ αφού τρία άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα δικό τους πολιτικό όχημα στην πρωτεύουσα της χώρας.

Οι πράκτορες, στους οποίους έχει ανατεθεί η προστασία της Ναόμι Μπάιντεν, τη συνόδευταν στη γειτονιά Τζορτζτάουν αργά το βράδυ της Κυριακής όταν είδαν τα τρία άτομα να σπάνε το παράθυρο του σταθμευμένου αυτοκινήτου, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ενας από τους πράκτορες άνοιξε πυρ, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε από τα πυρά, ανέφερε η Μυστική Υπηρεσία σε ανακοίνωσή της. 

Οι δράστες διέφυγαν αμέσως από το σημείο με ένα κόκκινο όχημα και εκδόθηκε περιφερειακό σήμα επιφυλακής προς τις υποστηρικτικές μονάδες.

Στην Ουάσιγκτον υπάρχει σημαντική αύξηση του αριθμού των κλοπών αυτοκινήτων και των κλοπών αυτοκινήτων. Η αστυνομία έχει αναφέρει περισσότερες από 750 κλοπές αυτοκινήτων φέτος και περισσότερες από 6.000 αναφορές για κλεμμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόσφατα κοντά στο Καπιτώλιο κλάπηκε το αυτοκινήτου ενός βουλευτή Τέξας από τρεις ένοπλους.

Πηγή: Associated Press

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT