Η επικεφαλής της UNICEF τραυματίστηκε σε τροχαίο καθ’ οδόν για τη Γάζα

Η επικεφαλής της UNICEF τραυματίστηκε σε τροχαίο καθ’ οδόν για τη Γάζα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF Κάθριν Ράσελ τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Αίγυπτο την Τρίτη ενώ ταξίδευε στη Λωρίδα της Γάζας και αναγκάστηκε να αναβάλει την επίσκεψή της στο Ισραήλ λόγω του τραυματισμού της, δήλωσε εκπρόσωπός της.

«Κατά τη διαδρομή προς τη Ράφα, πιστεύουμε ότι το αυτοκίνητο στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει μια μεγάλη λακκούβα, πέρασε πάνω από μια τάφρο και αναποδογύρισε», δήλωσε ο επικεφαλής των μέσων ενημέρωσης της UNICEF, Κούρτις Κούπερ, προσθέτοντας ότι η Ράσελ «χτύπησε, νιώθει ενόχληση, αλλά τα τραύματά της δεν θεωρούνται σοβαρά».

Υπογράμμισε ότι η Ράσελ συνέχισε την επίσκεψή της στη Γάζα, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι χρειαζόταν περαιτέρω φροντίδα.

Ως εκ τούτου, ανέβαλε την υπόλοιπη επίσκεψή της στην περιοχή, η οποία περιελάμβανε το Ισραήλ, όπου σχεδίαζε να συναντηθεί με οικογένειες παιδιών που είχαν απαχθεί.

Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT