Ισραηλινός στρατός: Βρέθηκε η σορός μιας 65χρονης ομήρου κοντά στο Αλ Σίφα

Ισραηλινός στρατός: Βρέθηκε η σορός μιας 65χρονης ομήρου κοντά στο Αλ Σίφα

Το πτώμα της 65χρονης Ισραηλινής ομήρου βρέθηκε κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σορό της 65χρονης Γεχουντίτ Βάις, μιας εκ των ομήρων της Χαμάς, κατάφερε να εντοπίσει ο ισραηλινός στρατός κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση.

Πρόκειται για μία από τους περίπου 240 ομήρους που αιχμαλωτίστηκαν από ένοπλους της Χαμάς όταν εισέβαλαν στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Το πτώμα αναγνωρίστηκε από ιατροδικαστές και η οικογένειά της ενημερώθηκε.

Η Βάις, μητέρα πέντε παιδιών, βρισκόταν στο κιμπούτς Μπέερι στις 7 Οκτωβρίου. Ο σύζυγός της βρέθηκε δολοφονημένος.

Η Γεχουντίτ, συνταξιούχος που δούλευε με παιδιά νηπιαγωγείου και στην τραπεζαρία του κιμπούτς, λάμβανε θεραπεία για καρκίνο του μαστού.

«Ο ισραηλινός στρατός στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του. «Η εθνική αποστολή είναι ο εντοπισμός των αγνοουμένων και η επιστροφή των ομήρων στα σπίτια τους».

«Οι IDF λειτουργούν σε πλήρη συντονισμό με τους θεσμούς ασφαλείας προκειμένου να φέρουν σε πέρας το καθήκον τους. Δεν θα σταματήσουμε την αποστολή μέχρι να ολοκληρωθεί», προσθέτει η ανακοίνωση των IDF.

Ισραηλινός στρατός: Βρέθηκε η σορός μιας 65χρονης ομήρου κοντά στο Αλ Σίφα-1

Την ίδια ώρα, δυνάμεις του στρατού εισέβαλαν σε ξενοδοχείο στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας και εντόπισαν όπλα, τα οποία στη συνέχεια κατέστρεψαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT