Ιταλία: Συνελήφθη στη Γερμανία ο σύντροφος της 22χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δίκτυο άρδευσης

Ιταλία: Συνελήφθη στη Γερμανία ο σύντροφος της 22χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δίκτυο άρδευσης

Σύμφωνα με τη Repubblica, o φερόμενος ως δράστης βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και, προκειμένου να βάλει βενζίνη, χρησιμοποίησε χαρτονομίσματα βαμμένα με αίμα.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Γερμανία ο νεαρός Φιλίπο Τουρέτα, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, Τζούλια Τσεκερίν, στη βορειανατολική Ιταλία.

Ο Τουρέτα είχε εγκαταλείψει το πτώμα της άτυχης κοπέλας μέσα σε δίκτυο άρδευσης, κοντά στην πόλη Πορντενόνε.

Οι έρευνες διήρκεσαν μία εβδομάδα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους, ο άνδρας ζήλευε τη νεαρή γυναίκα λόγω της δημιουργικότητάς της και της επιτυχημένης πορείας των σπουδών της.

Οπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Τουρέτα συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Σαξονία της Γερμανίας, κοντά στην πόλη της Λειψίας, και ανακρίνεται από την τοπική αστυνομία.

Η εφημερίδα La Repubblica γράφει ότι o φερόμενος ως δράστης βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, μάρκας Fiat και, προκειμένου να βάλει βενζίνη, χρησιμοποίησε χαρτονομίσματα βαμμένα με αίμα.

«Αγάπη, μου λείπεις ήδη τόσο πολύ. Αγκάλιασε τη μητέρα σου και δώσε της ένα φιλί για εμένα», έγραψε σήμερα το πρωί στο προφίλ του στο Facebook ο πατέρας της 22χρονης. 

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT