Ουκρανία: Ρωσίδα ηθοποιός σκοτώθηκε σε παράσταση για στρατιώτες

Ουκρανία: Ρωσίδα ηθοποιός σκοτώθηκε σε παράσταση για στρατιώτες

Οι ουκρανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι περίπου 20 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό στο σημείο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια Ρωσίδα ηθοποιός σκοτώθηκε ύστερα από ουκρανικό πλήγμα ενώ έδινε παράσταση σε ρωσικά στρατεύματα, όπως ανακοίνωσε το θέατρό της. Πρόκειται για την Πολίνα Μένσιχ, η οποία έχασε τη ζωή της στις 19 Νοεμβρίου στην κατεχόμενη Ουκρανία

Από την πλευρά τους, οι ουκρανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι περίπου 20 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό, με τη Ρωσία να μην έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για τον εν λόγω ισχυρισμό.

Η Μένσιχ έπαιζε σε μια αίθουσα χωρητικότητας περίπου 150 ατόμων. Ενα βίντεο που φέρεται να δείχνει τη στιγμή του χτυπήματος, αποτυπώνει πιθανώς την ηθοποιό να βρίσκεται στη σκηνή, τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα.

Λίγο μετά ακούγεται μια έκρηξη ενώ τα φώτα της αίθουσας σβήνουν. Η Μένσιχ κατέληξε τελικά από τα τραύματά της στο νοσοκομείο. 

Το «Portal», ένα θέατρο που εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη και συνδέεται με την ηθοποιό, ανακοίνωσε ότι μια επερχόμενη παράσταση θα αφιερωθεί στη μνήμη της

Με πληροφορίες από BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT