Hall & Oates: Ο Ντάριλ Χολ κατάθεσε μήνυση κατά του Τζον Οουτς

Hall & Oates: Ο Ντάριλ Χολ κατάθεσε μήνυση κατά του Τζον Οουτς

To μουσικό δίδυμο έχει ήδη διαλυθεί και επανενωθεί αρκετές φορές, περνώντας αρκετά χρόνια χωριστά

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μουσικό δίδυμο Hall & Oates εμπλέκεται σε διαδικαστική διαμάχη με τις λεπτομέρειες της να παραμένουν μυστικές.

Ο Ντάριλ Χολ, συνιδρυτής του συγκροτήματος Hall & Oates, μήνυσε τον Τζον Οουτς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Axios στο Νασβιλ. Το μουσικό ζευγάρι είναι γνωστό για πολλές επιτυχίες που κατέκτησαν τα charts, συμπεριλαμβανομένων των «Kiss on My List», «Private Eyes» και «Maneater».

Η αγωγή κατατέθηκε στο δικαστήριο του Νάσβιλ την Πέμπτη, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία. Η υπόθεση αφορά«οικονομική διαφορά», αλλά τα δικαστικά έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς την υπόθεση είναι σφραγισμένα, ανέφερε το περιοδικό Philadelphia.

Το δίδυμο έχει ήδη διαλυθεί και επανενωθεί αρκετές φορές, και πέρασαν χρόνια χωρίς να παίζουν μαζί. Πρόσφατα όμως ίδρυσαν το HoagieNation Festival στη Φιλαδέλφεια και ήταν headliners της εκδήλωσης το 2017, το 2018 και το 2021.

Η αγωγή έρχεται εν μέσω δημόσιας έντασης μεταξύ των δυο άλλοτε στενών συνεργατών, όπως αναφέρει το Philadelphia. Ο Χολ δήλωσε ότι ο Οουτς δεν ήταν ο «δημιουργικός συνεργάτης» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2022 στο podcast Club Random του Μπιλ Μερ.

«Ο Τζον και εγώ είμαστε αδέρφια, αλλά δεν είμαστε «δημιουργικά αδέρφια». Είμαστε επιχειρηματικοί εταίροι. Κάναμε μαζί δίσκους με το όνομα Hall & Oates, αλλά ήμασταν πάντα πολύ ξεχωριστοί και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα», πρόσθεσε ο Χολ.

Το ντουέτο είχε εμφανιστεί ως συγκρότημα για πρώτη φορά το 1972, με το άλμπουμ τους «Whole Oats». 

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT