Η Χαμάς προσκαλεί τον Μασκ στη Γάζα

Ο Μασκ επισκέφθηκε χθες το Κφαρ Αζά, ένα από τα κιμπούτς που δέχθηκε επίθεση από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου μαζί με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς προσκάλεσε τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ελον Μασκ να επισκεφθεί τη Λωρίδα της Γάζας. 

«Τον προσκαλούμε να επισκεφθεί τη Γάζα για να δει την έκταση των σφαγών και της καταστροφής που διαπράχθηκαν εναντίον του λαού της Γάζας, σύμφωνα με τα πρότυπα της αντικειμενικότητας και της αξιοπιστίας», δήλωσε ο ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς Οσάμα Χαμντάν σε συνέντευξη Τύπου στη Βηρυτό.

Ο Μασκ επισκέφθηκε χθες το Κφαρ Αζά, ένα από τα κιμπούτς που δέχτηκε επίθεση από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου μαζί με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. Από εκεί ο δισεκατομμυριούχος που έχει κατηγορηθεί για αντισημιτισμό τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ λέγοντας ότι μια πρόκληση είναι να «σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα που πείθει τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε, ξέρετε, δολοφονίες».

Αφότου άκουσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να λέει ότι η Χαμάς πρέπει να καταστραφεί, ο Μασκ είπε: «Δεν υπάρχει επιλογή». 

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT