Ισραηλινός στρατός: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να απελευθερώσουμε τους ομήρους

Ισραηλινός στρατός: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να απελευθερώσουμε τους ομήρους

Ξέρουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε τις επιχειρησιακές δυνατότητες, δηλώνουν οι IDF

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) επιβεβαίωσαν ότι θα χρησιμοποιήσουν όλες τις επιχειρησιακές δυνατότητες για να απελευθερώσουν ομήρους που κρατούνται από την παλαιστινιακή ριζοσπαστική οργάνωση Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να τους φέρουμε πίσω. Ξέρουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε τις επιχειρησιακές δυνατότητες. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος των IDF Ντανιέλ Χάγκαρι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, 137 από τους αιχμαλώτους που συνελήφθησαν από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα.

«Τους σκεφτόμαστε πάντα όταν διενεργούμε επιχειρησιακές αξιολογήσεις, όλο το εικοσιτετράωρο. Συλλέγουμε ακούραστα πληροφορίες και τις διανέμουμε σε όλες τις αρμόδιες δυνάμεις για να διασφαλίσουμε ότι δεν θέτουμε σε κίνδυνο» τους ομήρους, είπε ο κ. Χαγκάρι.

Παράλληλα ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας τα ονόματα τριών Ισραηλινών στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των μαχών της Κυριακής.

Πηγή: The Jerusalem Post, TASS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT