Ερντογάν: Ο Νετανιάχου θα δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου

Ερντογάν: Ο Νετανιάχου θα δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου

Σε ομιλία του σε συνεδρίαση επιτροπής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν αναφέρθηκε και πάλι στον Νετανιάχου αποκαλώντας τον «σφαγέα της Γάζας»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα Δευτέρα ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου για τη συνεχιζόμενη επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Σε ομιλία του σε συνεδρίαση επιτροπής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC) στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Γάζα είναι παλαιστινιακή γη και θα ανήκει πάντα στους Παλαιστινίους, ενώ αναφέρθηκε και πάλι στον Νετανιάχου αποκαλώντας τον «σφαγέα της Γάζας».

Σύμφωνα με το Quds News Networks, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι «ο σφαγέας της Γάζας, ο Νετανιάχου, παραδέχτηκε μπροστά στις κάμερες ότι οι επεκτατικοί του στόχοι δεν περιορίζονται μόνο στη Ραμάλα και τη Γάζα».

«Επομένως, η υπεράσπιση της Γάζας και της Παλαιστίνης σήμερα σημαίνει ταυτόχρονα την υπεράσπιση της Ιερουσαλήμ, της Μέκκας, της Μεδίνας, της Δαμασκού, της Κωνσταντινούπολης και άλλων ισλαμικών πόλεων», τόνισε ο Ερντογάν.

Με πληροφορίες από Reuters, Quds News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT