Δικαστική απόφαση: Eργασία σε εστιατόριο για γυναίκα που επιτέθηκε σε υπάλληλο fast food

Δικαστική απόφαση: Eργασία σε εστιατόριο για γυναίκα που επιτέθηκε σε υπάλληλο fast food

Εναν ασυνήθιστο τρόπο επέλεξε δικαστής στο Οχάιο για να τιμωρήσει μια γυναίκα η οποία πέταξε ένα μπολ μπουρίτο σε υπάλληλο καταστήματος της αμερικανικής αλυσίδας Chipotle

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικαστής στο Οχάιο επέβαλε μία μάλλον ασυνήθιστη ποινή, σε γυναίκα που είχε επιτεθεί με ένα μπολ μπουρίτο σε υπάλληλο καταστήματος της αμερικανικής αλυσίδας fast food Chipotle.

Η 39χρονη Ρόζμαρι Χέιν κρίθηκε ένοχη για την επίθεση και αρχικά καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο και να εκτίσει 180 ημέρες στη φυλακή, με τρεις μήνες αναστολή.

Ωστόσο, ο δικαστής είχε μια άλλη ιδέα και της πρότεινε να εργαστεί για δύο μήνες σε ένα κατάστημα fast-food.

«Δεν πήρες το μπολ με το μπουρίτο σου όπως ήθελες και αντιδράς έτσι;», φέρεται να είπε ο δικαστής Τίμοθι Γκίλιγκαν στη Χέιν. «Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή», δήλωσε σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό Fox WJW.

Στη συνέχεια, ο δικαστής είπε στη Χέιν ότι θα μπορούσε να γλιτώσει 60 ημέρες φυλάκισης αν συμφωνούσε να εργάζεται τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα σε ένα εστιατόριο fast-food για δύο μήνες, με την 39χρονη να αποδέχεται την πρότασή του.

Δικαστική απόφαση: Eργασία σε εστιατόριο για γυναίκα που επιτέθηκε σε υπάλληλο fast food-1
AP Photo/Steven Senne (Φωτογραφία αρχείου)

Στην κατάθεσή της νωρίτερα, ζήτησε συγγνώμη και προσπάθησε να εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από τις φωνές της στην 26χρονη εργαζόμενη στο Chipotle, Εμιλι Ράσελ, επικαλούμενη την ποιότητα του φαγητού.

«Πάω στοίχημα ότι δεν θα είσαι ευχαριστημένη με το φαγητό που θα πάρεις στη φυλακή», αστειεύτηκε ο κ. Γκίλιγκαν.

Η Εμιλη Ράσελ είπε στο δικαστήριο ότι τραυματίστηκε από το περιστατικό και έκτοτε παραιτήθηκε από τη δουλειά της στο Chipotle. Είπε στην Washington Post ότι παρενέβη για να προστατεύσει έναν 17χρονο υπάλληλο που δέχτηκε τις φωνές της Χέιν. «Το φαγητό ήταν καυτό και του έκαψε το πρόσωπο», δήλωσε.

Σημειώνεται πως μια καμπάνια GoFundMe είχε συγκεντρώσει 7.200 δολάρια για την κ. Ράσελ μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Το περιστατικό που σημειώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου κατέγραψε ένας πελάτης, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο στο Reddit, όπου έγινε viral.

Η Χέιν καταγράφεται στο βίντεο να ουρλιάζει στον υπάλληλο του Chipotle πριν πετάξει το φαγητό της στο πρόσωπό του.

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT