Τουρκία: Βουλευτής κατέρρευσε μέσα στο κοινοβούλιο (Βίντεο)

Τουρκία: Βουλευτής κατέρρευσε μέσα στο κοινοβούλιο (Βίντεο)

Νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, με τις Αρχές να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του «κρίσιμη»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο βουλευτής Χασάν Μπιτμέζ, ο οποίος κατέρρευσε την Τρίτη, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κοινοβούλιο της Τουρκίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ο 53χρονος βουλευτής του Κόμματος της Ευτυχίας (SP) από τη βορειοδυτική επαρχία Κοτσαέλι, έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που ολοκλήρωνε την ομιλία του, σε μια στιγμή που μεταδόθηκε ζωντανά.

Στην αίθουσα επικράτησε αναστάτωση και αμέσως αρκετοί βουλευτές έσπευσαν να συνδράμουν, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στον βουλευτή, ο οποίος πάσχει από διαβήτη, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, με τις Αρχές να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του «κρίσιμη».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, ανέφερε ότι ο Μπιτμέζ μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της πόλης Μπιλκέντ.

Ο πρόεδρος του Κόμματος της Ευτυχίας, Τεμέλ Καραμολάογλου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η υγεία του Μπιτμέζ εξακολουθεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, απευθύνοντας κάλεσμα για προσευχές, για την ανάρρωσή του.

Πηγή: Daily Sabah

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT