«Βουλευτές του Ράμα απέκτησαν με πλαστογραφίες περιουσία στη Χειμάρρα», καταγγέλλει ο αδελφός του Μπελέρη

«Βουλευτές του Ράμα απέκτησαν με πλαστογραφίες περιουσία στη Χειμάρρα», καταγγέλλει ο αδελφός του Μπελέρη

Για πολιτική δίκη και «στημένο παιχνίδι» κατηγορεί τις αλβανικές αρχές ο αδερφός του φυλακισμένου, εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρντο Μπελέρης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πολιτική δίκη και «στημένο παιχνίδι» κατηγορεί τις αλβανικές αρχές ο αδερφός του φυλακισμένου, εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρντο Μπελέρης. 

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Αλβανία δεν θέλει να χάσει τον Δήμο της Χειμάρρας» σχολίασε μιλώντας στην ΕΡΤ. 

Απαντώντας για το κατά πόσο ο εκλεγμένος δήμαρχος σκοπεύει να ασκήσει έφεση, μετά την απόρριψη του αιτήματός του να ορκιστεί δήμαρχος, ο Λ. Μπελέρης ανέφερε: «Αυτό θα το συζητήσουμε με τους νομικούς μας. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη δικαστική απόφαση που έχουμε στα χέρια μας, η οποία ήταν αρνητική για την ορκωμοσία. Εντός 10 ημερών θα πρέπει να ασκήσουμε έφεση και θα πάει στο Συνταγματικό Δικαστήριο να επανεξετασθεί η υπόθεση για τη χορήγηση άδειας ορκωμοσίας».

Ο ίδιος υπογράμμισε την αγωνία «να μην αλλάξει χέρια ο Δήμος Χειμάρρας». Καθ′ όλη αυτή τη διακυβέρνηση που είχε ο δήμος τα προηγούμενα 12 χρόνια, έχουν γίνει μεγάλες ατασθαλίες και μεγάλες καταπατήσεις ως προς τα οικόπεδα και τη γη που υπάρχει στη Χειμάρρα. Είναι πάρα πολλοί υπουργοί και βουλευτές που ανήκουν στο κόμμα του κ. Ράμα, οι οποίοι όλοι έχουν βρεθεί με περιουσία ξαφνικά εκεί. Αυτή η περιουσία δεν την κληρονόμησαν από κάπου αλλά με πλαστογραφίες» κατήγγειλε ο Λεονάρντο Μπελέρης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT