Μέση Ανατολή: Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί σε ισραηλινή επιδρομή στη Δυτική Οχθη

Μέση Ανατολή: Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί σε ισραηλινή επιδρομή στη Δυτική Οχθη

Πριν από αυτή την επιχείρηση, το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας είχε αναφέρει ότι συνολικά 275 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Δυτική Οχθη

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από τη συνεχιζόμενη επιχείρηση των ισραηλινών δυνάμεων στην πόλη Τζενίν της κατεχόμενης Δυτικής Οχθης και στον καταυλισμό προσφύγων εκεί, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ενας νεαρός άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί λόγω της συνεχιζόμενης «επιθετικότητας» του Ισραήλ, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την έναρξη της επιχείρησης την Τρίτη σε 11, πρόσθεσε το υπουργείο.

Ακόμη δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας, σημείωσε.

Ο ισραηλινός στρατός επισήμανε ότι επιχειρεί «για να εντοπίσει εκρηκτικούς μηχανισμούς που είναι τοποθετημένοι κάτω από δρόμους με στόχο τις δυνάμεις ασφαλείας».

Πριν από αυτή την επιχείρηση, το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας είχε αναφέρει ότι συνολικά 275 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου εναντίον του Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT