Παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς συνελήφθη για απαγωγή και φόνο

Παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς συνελήφθη για απαγωγή και φόνο

Παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς που αγωνίζεται στην G League συνελήφθη, μαζί με τη σύντροφό του, μετά την εξαφάνιση και τον θάνατο μιας γυναίκας στο Λας Βέγκας, με την οποία το ζευγάρι διατηρούσε επαφές

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς που αγωνίζεται στην G League συνελήφθη, μαζί με τη σύντροφό του, μετά την εξαφάνιση και τον θάνατο μιας γυναίκας στο Λας Βέγκας, με την οποία το ζευγάρι διατηρούσε επαφές, όπως ανακοίνωσε η μητροπολιτική αστυνομία.

Ο 27χρονος Τσανς Κομάντσι ο οποίος αγωνίζεται στους Stockton Kings, συνελήφθη από πράκτορες του FBI της πολιτείας της Καλιφόρνια, την Παρασκευή, και εκκρεμεί η έκδοσή του στη Νεβάδα για απαγωγή, ανέφερε η αστυνομία. Κρατείται στην κύρια φυλακή της κομητείας Σακραμέντο χωρίς εγγύηση.

Η 19χρονη σύντροφός του, Σάκαρι Χάρντνεν, συνελήφθη δύο ημέρες νωρίτερα στο Λας Βέγκας και κρατείται. Η εγγύηση έχει οριστεί στις 500.000 δολάρια, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου του Λας Βέγκας.

Και οι δύο κατηγορούνται ότι εκτέλεσαν σχέδιο δολοφονίας της φίλης της Χάρντεν, Μαράινα Ρότζερς, η οποία είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη στις 7 Δεκεμβρίου στο Λας Βέγκας.

Η Ρότζερς είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους στις 5 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία, και είχε προγραμματίσει να συναντήσει τη Χάρντνεν, η οποία έφερε μαζί της τον Κομάντσι. Εκτοτε δεν την είχε ξαναδεί κανείς ζωντανή, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Στις 5 Δεκεμβρίου, οι Στόκτον Κινγκς είχαν παίξει στο Χέντερσον της Νεβάδα, στο Dollar Loan Center. Η ομάδα άφησε τον Κομάντσι μετά τη σύλληψή του την Παρασκευή.

Από την αρχή της έρευνας, οι ντετέκτιβ υποψιάστηκαν εγκληματική ενέργεια και συγκέντρωσαν στοιχεία για να συλλάβουν τη Χάρντνεν και τον φίλο της, Κομάντσι, για τον ρόλο τους στην απαγωγή και την εξαφάνιση της Ρότζερς, ανέφερε η αστυνομία.

Μετά τη σύλληψη του ζευγαριού, ντετέκτιβ κατάφεραν να ανακτήσουν ανθρώπινα λείψανα από ερημική περιοχή στο Χέντερσον της Νεβάδα. 

Ο ιατροδικαστής της κομητείας Κλαρκ διαπίστωσε ότι τα λείψανα ανήκαν στη Ρότζερς, σύμφωνα με την αστυνομία, που δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, και περιορίστηκε να προαναγγείλει ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο και στους δύο συλληφθέντες. 

Με πληροφορίες από NBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT