Φρέντι Μπελέρης: Εξάωρη άδεια για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του

Φρέντι Μπελέρης: Εξάωρη άδεια για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Χειμάρρα της Αλβανίας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξάωρη άδεια από τη φυλακή δόθηκε στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η κηδεία αναμένεται να τελεστεί σήμερα, στις 14:30, στη Χειμάρρα.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του Φρέντι Μπελέρη θα συνεχιστεί στις 10 Ιανουαρίου. Το δικαστήριο έκανε δεκτό, πριν από μερικές ημέρες, το αίτημα του εκλεγμένου δημάρχου να καταθέσουν επιπλέον μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου, ο Φρέντι Μπελέρης έκανε λόγο για μια «κακοστημένη υπόθεση».

«Η Εισαγγελία Αυλώνας έχει τεθεί στην υπηρεσία της Αστυνομίας και τα στοιχεία έχουν παραποιηθεί. Ζήτησα πληροφορίες για τα άτομα που παραποίησαν τα στοιχεία. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για μια κανονική προστασία. Με έβαλαν στη φυλακή με πλαστό ποινικό μητρώο. Η χειραγώγηση από την Εισαγγελία συνεχίζεται, δεν είναι γνωστό για ποιους λόγους. Νιώθω προσβεβλημένος και πως αντιμετωπίζομαι μεροληπτικά. Θέλουν να με τιμωρήσουν», είπε χαρακτηριστικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT